Nieuws

Geld inzamelen voor de CliniClowns

4 december 2014

Een klein gebaar kan een groot verschil maken in een mensenleven. Dynamic Activities organiseert daarom een inzamelingsactie voor de CliniClowns. De CliniClowns bieden afleiding en plezier aan kinderen die ziek zijn of een handicap hebben.

Tijdens de Verlengde Leertijd werken leerlingen, onder begeleiding van de vakleerkrachten van Dynamic Activities, aan het project ‘Cards4Cliniclowns’ met als doel om geld in te zamelen voor de CliniClowns. In de lessen krijgen de leerlingen informatie over het werk van de CliniClowns waarna er vervolgens tekeningen worden gemaakt. Van die tekeningen worden prachtige ansichtkaarten gemaakt die voor 6 euro per set worden verkocht. De opbrengst daarvan gaat naar CliniClowns.

Zes scholen doen inmiddels mee aan het project van Dynamic Activities, dit zijn zo’n 200 kinderen! Op één school is de kaartverkoop al begonnen. Het project is van start gegaan tijdens de lessen Maatschappelijk Ondernemen. Echter hebben ook scholen die hele andere Verlengde Leertijd lessen afnemen bij Dynamic Activities aangegeven razend enthousiast te zijn en graag mee te willen doen.

Steun een goed doel!

Wilt u dat de leerlingen bij u op school prachtige ansichtkaarten maken en zo voor een glimlach zorgen op de gezichten van zieke en gehandicapte kinderen en daarmee een goed doel steunen? Of wilt u de ansichtkaarten bij ons bestellen? Laat het ons dan weten! Neem gerust contact op via 010-8489619 en vraag vrijblijvend een gesprek aan.