Wij bieden personeel aan voor onder meer:

 • Reguliere lessen

  Wanneer u op korte of lange termijn tekort hebt aan (flexibel) personeel voor reguliere lessen. Onze onderwijsprofessionals versterken uw team graag.

 • Verlengde Leertijd

  Voor (vak)leerkrachten en onderwijsprogramma’s die naadloos aansluiten op uw behoeftes. Hier durven wij zelfs kwaliteitsgaranties voor te geven.

 • Ziektevervanging

  In het geval van korte of langdurige uitval kunt u een beroep doen op een van de vele kundige onderwijsprofessionals uit onze pool.

 • Klassenassistentie

  Voor extra handen in de klas of extra ondersteuning van de leerkracht tijdens reguliere lessen en bijzondere activiteiten.

 • Coaching

  Uw medewerkers professionaliseren door de beste onderwijs- en organisatiecoaches. Om uw medewerkers optimaal te laten functioneren.

 • Ouderbetrokkenheid

  Als u de ouders van uw leerlingen op een duurzame en leuke manier wilt betrekken bij uw school, zorgen onze medewerkers voor optimale betrokkenheid.

Vraag naar de andere mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.
"Wij staan voor hogere leeropbrengsten en zien onszelf graag als een verlengstuk van uw school." Brankica Todorovic, medeoprichter Dynamic Activities

Onze (vak)leerkrachten zijn flexibel, deskundig en ontzorgen uw organisatie.

Voor al onze (vak)leerkrachten geldt dat ze voldoen aan de juiste kwalificaties en worden geselecteerd op de identiteit van uw school. Een goede klik met uw school en leerlingen is een voorwaarde.

Op de hoogte blijven van het functioneren van onze (vak)leerkrachten en blijven voldoen aan uw verwachtingen vinden wij belangrijk. Daarom kunt u erop rekenen dat wij periodieke klassenconsultaties verrichten en onze leerkrachten beoordelen op pedagogische, organisatorische en didactische kwaliteitseisen als ook op de aansluiting op uw school. Verdiepingstrainingen en intervisiebijeenkomsten zijn ook onderdeel van de kwaliteitsborging. Zo blijven onze medewerkers op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en blijft de aansluiting op uw wensen optimaal.

 • Flexibel

  Een efficiënte aanvulling op uw vaste team, zonder de vaste verplichtingen. Dat kan door onze (vak)leerkrachten in te zetten waar de toegevoegde waarde voor u het grootst is.

 • Deskundig

  Ons kundige en vakbekwame onderwijspersoneel wordt regelmatig beoordeeld om de kwaliteit te kunnen borgen. Daarnaast verzorgen wij deskundigheidsbevordering en zetten wij onze expertise in voor betere leerresultaten op uw school.

 • Ontzorgt

  Wij doen de werving en selectie, kwaliteitsbewaking, verzorgen intervisietrainingen en zorgen ervoor dat er volledig wordt aangesloten op uw school met het programma. Wij nemen de werkgeversrol van u over en leveren een volwaardig teamlid.

"Dynamic Activities is een klantvriendelijke organisatie die zorgt voor een stabiel en betrouwbaar aanbod binnen de school. Enthousiaste vakleerkrachten zorgen voor meer plezier op school, waardoor het leren van kinderen wordt gemotiveerd. Hierdoor worden de resultaten onmiskenbaar beter. De pedagogische aanpak is effectief, kinderen komen rustig en voldaan terug in de groep en zijn weer helemaal opgeladen om aan het werk te gaan met taal en rekenen." John Wilsens, coördinator Catamaran, Rotterdam
Bekijk alle aanbevelingen

Hoe gaat het in z’n werk?

 1. Oriëntatie
  We beginnen met het in kaart brengen van uw wensen en eisen voor personeel.
 2. Kandidaat selecteren
  Vervolgens gaan wij aan de slag om een geschikte kandidaat te vinden voor uw vraag.
 3. Kandidaat voorstellen
  Wanneer u zelf de keuze wilt maken, stellen wij geschikte kandidaten eerst aan u voor.
 4. Nieuw personeel
  Gefeliciteerd, u hebt nu een (tijdelijk) nieuw personeelslid in dienst, waar u geen financiële administratie over hebt.

Hebt u vragen over ons aanbod?

Wij vertellen u graag meer.

Voornaam + Achternaam

Organisatie

Functie

E-mail

Telefoon

Evt. opmerkingen :

Please leave this field empty.

 Ja, ik ontvang ook graag de 5 jaarlijkse nieuwsbrief
Vul onderstaande code in.
captcha

Deel deze pagina per e-mail

Naam Ontvanger

E-mail Ontvanger

Naam Afzender

Bericht (optioneel)

Please leave this field empty.

Vul onderstaande code in.captcha