Cijfers en taal

Bewegen en rekenen

Rekenen, maar dan net een tikkeltje anders. We zitten niet vast aan een tafel en stoel, maar gaan heerlijk de buitenlucht in. Hier zijn we tijdens de lessen actief bezig met rekenen. Doordat we naar buiten gaan, worden de deelnemers geactiveerd om op een andere manier om te gaan met rekenen en alles wat hierbij komt kijken.

Verschillende onderdelen komen aan bod, waaronder de basisbewerkingen, schatten, meten en maten. Afwisseling is hierbij belangrijk, geen les is hetzelfde. Onze lessen in levend schaken zijn vaak favoriet!

Doel lesaanbod:

  • Wiskundetaal leren gebruiken;
  • Praktische en formele rekenwiskundige problemen op leren lossen;
  • Structuur en samenhang van aantallen, getallen, breuken, procenten en verhoudingen leren doorzien en ermee leren rekenen;
  • Leren rekenen met eenheden en maten, zoals tijd, geld, lengte, omtrek, oppervlakte, inhoud, gewicht, snelheid en temperatuur.

Geschikt voor:

Primair Onderwijs | Instellingen

Lessen

Speciaal voor het onderwijs hebben wij lesprogramma’s samengesteld in een doorlopende leerlijn. Dit is een ideale optie voor een periode of een geheel schooljaar waar we leerlingen plezierige en leerzame activiteiten aanbieden.

Direct aanvragen

Clinics & workshops

Onze clinics zijn er voor iedereen die net een beetje extra wil. Tijdens korte en bondige workshops van een dag of meerdere dagen, helpen we leerlingen en professionals die zichzelf willen ontwikkelen.

Direct aanvragen

Direct aanvragen

Vraag nu direct volledig vrijblijvend een les, clinic of training aan. We nemen contact met je op om er een exacte invulling aan te geven. Alles is maatwerk: zo weet je zeker dat het past bij jouw organisatie.

1. Contactgegevens
2. Informatie
Interesse in: