Buitenlandse schoolreis op school

  • Voortgezet Onderwijs

Alle buitenlandse reizen gaan al meer dan een jaar niet door. En laat dat nou nét zijn waar jouw leerlingen zich altijd zo op verheugen… Geen Londen, Parijs, Berlijn, Rome of één van die vele andere tripjes die op het programma staan. Maar hé: als wij niet op buitenlandse schoolreis kunnen, dan haal jij het buitenland toch gewoon naar school?! Maak je keuze uit een enorm aanbod workshops, bepaal welk internationaal sausje je eroverheen wil gieten en wij regelen het! Eén hele dag onbezorgd genieten en plezier maken!

Lekker zorgeloos genieten

Je leerlingen hebben door corona flink wat voor hun kiezen gekregen. Niet of om de dag naar school, noodgedwongen veel thuiszitten, afstand houden, geen feestjes, uitjes of activiteiten… Het is tijd dat ze weer ’s lekker zorgeloos kunnen genieten. Gewoon, tijdens een buitenlandse schoolreis op school! Want daar is meer mogelijk dan je denkt!

Regel je buitenlandse schoolreis op school in drie stappen

  1. Bedenk waar je heen wil

Waar wil jij je leerlingen mee naartoe nemen? Londen, Parijs, Berlijn, Rome, Barcelona? Of grijp jij je kans en neem je je leerlingen mee naar Nieuw-Zeeland, Peru of Algerije? Wat je eindbestemming ook is, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke reis wordt! Een combinatie van leren en leuk. Als je wil kleden we je school helemaal aan in de juiste sfeer. En een eventuele DJ maakt het écht af.

  1. Kies je workshops

Geef je leerlingen het gevoel alsof ze écht op reis zijn en laat ze een ontdekkingstocht maken met Virtual Reality. Ze kunnen zelf hapjes of drankjes maken uit het land. Muziek maken, schilderen, zingen, buiten sporten… Je hebt de keuze uit eindeloos veel workshops. Kijk maar ’s rond en laat ons weten wat je aanspreekt. Natuurlijk worden al deze workshops voorzien van een cultureel sausje. Daarnaast is er alle ruimte om ook invulling te geven aan jouw eigen, specifieke wensen. Wat wil jij je leerlingen meegeven? Culturele of geschiedkundige weetjes, een quiz, rare gezegden en uitspraken, veelgemaakte taalblunders, lokale VIP’s of muziek… Je kunt alle kanten op. Samen bespreken we de mogelijkheden en komen we tot een unieke, buitenlandse schoolreis: gewoon bij jou op school. De maatwerk workshops en lessen laten jouw leerlingen straks op een verrassende, interactieve manier kennismaken met het land/de stad, de taal en de bevolking.

  1. Relax en geniet!

Zodra we weten wat jouw wensen zijn, kun jij lekker ontspannen achterover leunen. We nemen je namelijk al het werk uit handen en regelen alles. Ook de dag zelf is het lekker relaxed! Onze professionele vakleerkrachten nemen jouw leerlingen mee tijdens een leerzame en vooral ook vrolijke ontdekkingstocht langs de diverse gekozen workshops. Die gaan aan het eind van de dag met een brede lach op hun gezicht naar huis!

Regel nu je buitenlandse schoolreis op school

Volledig coronaproof

Om jouw veiligheid en die van je leerlingen en collega’s te waarborgen, organiseren we de buitenlandse schoolreis op school volledig coronaproof. Dat houdt het volgende in:

  1. Workshopleiders hanteren 1,5 meter afstand;
  2. Mocht het nodig/gewenst zijn, dragen de workshopleiders een mondkapje;
  3. Hebben workshopleiders verkoudheidsklachten of zijn zij op vakantie geweest naar een oranje gebied? Dan blijven zij tien dagen thuis;
  4. Je hebt altijd de beschikking over een gezonde workshopleider: onze grote pool vervangers garandeert dat. De lessen gaan dus altijd door;
  5. Als het kan (qua workshop, weer en locatie), vinden de workshops buiten plaats.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om je buitenlandse schoolreis op school te organiseren? Of over de kosten? Neem dan contact met ons op: we helpen je graag verder. En weet je zeker dat je een schoolreisje wil, dan gaan we natuurlijk meteen voor je aan de slag! Zo bezorg jij je leerlingen een supergave dag!

Workshops

Onze workshops zijn er voor iedereen die net dat beetje extra wil. Tijdens de compacte en bondige workshops van een dag of meerdere dagen, helpen we leerlingen om zichzelf verder te ontwikkelen.

Direct aanvragen

Wil jij je leerlingen deze les aanbieden? Vul het formulier in en klik op versturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken. Tot gauw!

Interesse in
Toestemming
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op: we helpen je graag verder!

Toestemming(Verplicht)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.