Kunst & Cultuur

CKV activiteiten of cultuurdag op school

CKV activiteiten of cultuurdag bij jou op school organiseren? Vooral doen! Want je leerlingen hebben daar tijdens deze taaie coronaperiode echt behoefte aan. Ze willen weer samen plezier maken. En dat kan! Laat ze lekker onbekommerd en volledig coronaproof genieten van een onvergetelijke kunst- en cultuurdag. Heel gemakkelijk, want wij regelen alles: gewoon bij jou op school. Je kunt ook het CJP Cultuurkaarttegoed van vorig jaar nog tot en met 31 oktober 2021 gebruiken.

CKV: superleuk en divers

Eén dag lang kunnen je leerlingen proeven van heel uiteenlopende kunst- en cultuurvormen. Omdat veiligheid bij ons voorop staat, vind je op deze pagina inspiratie voor een coronaproof aanbod. Heb je andere ideeën: neem vooral contact op, dan bespreken we ze. Wij realiseren in overleg een divers programma waarbij leerlingen op een sprankelende en verantwoorde wijze de interactie met elkaar aangaan. Een perfecte manier om de onderlinge band en het groepsgevoel te versterken en leerlingen tegelijkertijd enthousiast te maken voor CKV. Klik hier voor de folder of ga naar onze speciale CKV-website!

CKV-dag? 6 redenen om voor Dynamic Activities te kiezen

 1. Je hebt geen omkijken naar de organisatie van de dag.
 2. Wij verzorgen en organiseren het cultuurprogramma helemaal naar wens, op een moment dat jou het beste uitkomt.
 3. Je CKV-dag wordt aangeboden in het kader van een thema, actualiteit of andere wensen, zoals kerst, hiphop, (regionaal) cultureel erfgoed, positief profileren in de wijk, empowerment, duurzaamheid, motivatie of inspiratie.
 4. De kunst – en cultuurdag kan worden afgesloten door een host en met een eindpresentatie.
 5. Je biedt je leerlingen een culturele impuls tijdens een leuke dag.
 6. En – heel belangrijk: je leerlingen krijgen een dag om naar uit te kijken én over na te praten!

Wil jij ook je Cultuurkaarttegoed inzetten om je leerlingen een onvergetelijke dag te bezorgen? Wij helpen je graag!

Coronaproof cultuur proeven

Om jouw veiligheid en die van je leerlingen en collega’s te waarborgen, geven al onze workshopleiders coronaproof les. Dat houdt het volgende in:

 1. Workshopleiders hanteren 1,5 meter afstand;
 2. Mocht het nodig/gewenst zijn, dragen de workshopleiders een mondkapje;
 3. Hebben workshopleiders verkoudheidsklachten of zijn zij op vakantie geweest naar een oranje gebied? Dan blijven zij tien dagen thuis;
 4. Je hebt altijd de beschikking over een gezonde workshopleider: onze grote pool vervangers garandeert dat. De lessen gaan dus altijd door;
 5. Als het kan (qua workshop, weer en locatie), vinden de workshops buiten plaats.

Geschikt voor:

Voortgezet Onderwijs | MBO | Instellingen

Clinics & workshops

Onze clinics zijn er voor iedereen die net een beetje extra wil. Tijdens korte en bondige workshops van een dag of meerdere dagen, helpen we leerlingen en professionals die zichzelf willen ontwikkelen.

Direct aanvragen

Training

Voor vakprofessionals en ouders bieden we uitdagende trainingen op verschillende vlakken. Tijdens deze trainingen werken we aan ambitieuze doelen voor zelfontplooiing. Dat verschilt van teambuilding tot personeelstrainingen.

Direct aanvragen

Direct aanvragen

Vraag nu direct volledig vrijblijvend een les, clinic of training aan. Wij nemen contact met u op om er een exacte invulling aan te geven. Alles op maatwerk passend bij uw organisatie.

1. Contactgegevens
2. Informatie
Interesse in: