Persoonlijke ontwikkeling

Deep listening

Goed naar jezelf kunnen luisteren is een kunst. Factoren als lawaai en het idee dat we dingen ‘moeten’, belemmeren onze gedachtes om helder te horen. Met de workshop deep listening maakt u weer verbinding met uzelf, en uw kern.

Tijdens deze workshop maakt u kennis met verschillende oefeningen en technieken om echt te kunnen luisteren naar uzelf. Wat zijn uw werkelijke wensen om vrij, ontspannen, tevreden en liefdevol te leven? Ga op zoek naar de lef om vanuit al deze informatie te handelen. U kunt deze workshop zowel particulier als met uw team volgen.

Doel workshop:

  • Het deep listening  proces richt zich op zelfonderzoek waarin wordt gekeken naar de relatie die je hebt met je eigen gedachten (mind), lichaam (sensaties), hart (emoties), de ander (buitenwereld), je essentie (true self).
  • Door de patronen op de verschillende lagen waar te nemen en erbij aanwezig te leren zijn, wikkel je jezelf vrij van aangeleerde conditioneringen, ideeën en patronen die je belemmeren om voluit te leven.

Clinics & workshops

Onze clinics zijn er voor iedereen die net een beetje extra wil. Tijdens korte en bondige workshops van een dag of meerdere dagen, helpen we leerlingen en professionals die zichzelf willen ontwikkelen.

Direct aanvragen

Training

Voor vakprofessionals en ouders bieden we uitdagende trainingen op verschillende vlakken. Tijdens deze trainingen werken we aan ambitieuze doelen voor zelfontplooiing. Dat verschilt van teambuilding tot personeelstrainingen.

Direct aanvragen

Direct aanvragen

Vraag nu direct volledig vrijblijvend een les, clinic of training aan. We nemen contact met je op om er een exacte invulling aan te geven. Alles is maatwerk: zo weet je zeker dat het past bij jouw organisatie.

1. Contactgegevens
2. Informatie
Interesse in: