Deep listening

Goed naar jezelf kunnen luisteren is een kunst. Factoren als lawaai en het idee dat we dingen ‘moeten’, belemmeren onze gedachtes om helder te horen. Met de workshop deep listening maakt u weer verbinding met uzelf, en uw kern.

Tijdens deze workshop maakt u kennis met verschillende oefeningen en technieken om echt te kunnen luisteren naar uzelf. Wat zijn uw werkelijke wensen om vrij, ontspannen, tevreden en liefdevol te leven? Ga op zoek naar de lef om vanuit al deze informatie te handelen. U kunt deze workshop zowel particulier als met uw team volgen.

Doel workshop:

  • Het deep listening  proces richt zich op zelfonderzoek waarin wordt gekeken naar de relatie die je hebt met je eigen gedachten (mind), lichaam (sensaties), hart (emoties), de ander (buitenwereld), je essentie (true self).
  • Door de patronen op de verschillende lagen waar te nemen en erbij aanwezig te leren zijn, wikkel je jezelf vrij van aangeleerde conditioneringen, ideeën en patronen die je belemmeren om voluit te leven.

Lessen

Speciaal voor het onderwijs hebben wij lesprogramma’s samengesteld in een doorlopende leerlijn. Dit is een ideale optie voor een periode of een geheel schooljaar waar we leerlingen plezierige en leerzame activiteiten aanbieden.

Workshops

Onze workshops zijn er voor iedereen die net dat beetje extra wil. Tijdens de compacte en bondige workshops van een dag of meerdere dagen, helpen we leerlingen om zichzelf verder te ontwikkelen.

Direct aanvragen

Wil jij je leerlingen deze les aanbieden? Vul het formulier in en klik op versturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken. Tot gauw!

Interesse in
Toestemming
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op: we helpen je graag verder!

Toestemming(Verplicht)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.