Cijfers en taal

Dubbele dosis

Door leerlingen met een achterstand extra te ondersteunen, zetten zij een flinke stap vooruit. Zeker als de lessen volledig zijn afgestemd op de doelen van jouw school en op de behoefte van je leerling(en). Met de leerkrachten van Dynamic Activities geef je met preteaching en reteaching invulling aan deze ‘dubbele dosis’. De maatwerktrajecten laten kinderen groeien én geven ze zelfvertrouwen.

Dubbele dosis: preteaching

Bij preteaching bereidt onze leerkracht met één of meerdere zwakke leerlingen de stof voor die klassikaal zal worden aangeboden. Door deze extra instructie vooraf, verleng je de instructietijd en doen leerlingen succeservaringen op tijdens het klassikale aanbod. Preteaching volgt de planning en de methodiek van de groepsleerkracht.

Reteaching

Zoals de naam al aangeeft, bied je reteaching achteraf aan. Nadat het aanbod klassikaal is behandeld, herhaalt onze leerkracht de stof met één of meerdere leerlingen. Door extra zorg en aandacht te besteden aan die punten die leerlingen zich tijdens de klassikale uitleg niet eigen hebben kunnen maken, werken we doelgericht aan een hulpvraag. Hierdoor krijgen leerlingen een extra gelegenheid om zich vaardigheden aan te leren.

Inventariseren en ontzorgen

Om te zorgen dat je zoveel mogelijk profijt hebt van onze diensten, inventariseren we eerst je hulpvraag. Aansluitend selecteren we een professional die perfect matcht met je school. Om je volledig te ontzorgen, regelen wij vervolgens de complete briefing van die professional én monitoren de kwaliteit van de geleverde dienstverlening.
Na afloop van de pre- en reteaching ontvangt de leerkracht vanzelfsprekend terugkoppeling over het traject.

Wil jij ook de dubbele dosis inzetten?

Wil jij ook het beste uit je leerlingen halen? Ze nét even dat extra zetje in de rug geven dat hun zelfvertrouwen stimuleert en ze laat groeien? We helpen je daar graag bij! Neem gewoon vrijblijvend contact met ons op. Dan beantwoorden we al je vragen en bespreken we de mogelijkheden.

Geschikt voor:

Primair Onderwijs

Lessen

Speciaal voor het onderwijs hebben wij lesprogramma’s samengesteld in een doorlopende leerlijn. Dit is een ideale optie voor een periode of een geheel schooljaar waar we leerlingen plezierige en leerzame activiteiten aanbieden.

Direct aanvragen

Clinics & workshops

Onze clinics zijn er voor iedereen die net een beetje extra wil. Tijdens korte en bondige workshops van een dag of meerdere dagen, helpen we leerlingen en professionals die zichzelf willen ontwikkelen.

Direct aanvragen

Direct aanvragen

Vraag nu direct volledig vrijblijvend een les, clinic of training aan. We nemen contact met je op om er een exacte invulling aan te geven. Alles is maatwerk: zo weet je zeker dat het past bij jouw organisatie.

1. Contactgegevens
2. Informatie
Interesse in: