Dubbele dosis

  • Primair Onderwijs

Door leerlingen met een achterstand extra te ondersteunen, zetten zij een flinke stap vooruit. Zeker als de lessen volledig zijn afgestemd op de doelen van jouw school en op de behoefte van je leerling(en). Met de leerkrachten van Dynamic Activities geef je met preteaching en reteaching invulling aan deze ‘dubbele dosis’. De maatwerktrajecten laten kinderen groeien én geven ze zelfvertrouwen.

Dubbele dosis: preteaching

Bij preteaching bereidt onze leerkracht met één of meerdere zwakke leerlingen de stof voor die klassikaal zal worden aangeboden. Door deze extra instructie vooraf, verleng je de instructietijd en doen leerlingen succeservaringen op tijdens het klassikale aanbod. Preteaching volgt de planning en de methodiek van de groepsleerkracht.

Reteaching

Zoals de naam al aangeeft, bied je reteaching achteraf aan. Nadat het aanbod klassikaal is behandeld, herhaalt onze leerkracht de stof met één of meerdere leerlingen. Door extra zorg en aandacht te besteden aan die punten die leerlingen zich tijdens de klassikale uitleg niet eigen hebben kunnen maken, werken we doelgericht aan een hulpvraag. Hierdoor krijgen leerlingen een extra gelegenheid om zich vaardigheden aan te leren.

Inventariseren en ontzorgen

Om te zorgen dat je zoveel mogelijk profijt hebt van onze diensten, inventariseren we eerst je hulpvraag. Aansluitend selecteren we een professional die perfect matcht met je school. Om je volledig te ontzorgen, regelen wij vervolgens de complete briefing van die professional én monitoren de kwaliteit van de geleverde dienstverlening.
Na afloop van de pre- en reteaching ontvangt de leerkracht vanzelfsprekend terugkoppeling over het traject.

Doorlopende leerlijn

Deze lessen zijn geschikt voor basisscholen. Voor álle klassen. We hebben een standaard lesprogramma met doorlopende leerlijn, dat we aanpassen aan jouw wensen. Daarom gaan we altijd eerst samen met je om tafel zitten. En brengen we naast jouw wensen ook in kaart welke kennis er al is. En waaraan we nog moeten werken. Zo komen we tot een lesprogramma dat helemaal aansluit op de behoeften van jouw leerlingen.
Je kunt kiezen voor een blok van tien lessen. Of voor een compleet jaarprogramma voor de hele school met doorlopende leerlijn. Ook alle tussenliggende varianten zijn mogelijk.

Wij regelen alles voor je!

  • De organisatie en coördinatie van de lessen
  • De ontwikkeling van uitdagende lesprogramma’s
  • Enthousiaste en gekwalificeerde (vak)leerkrachten
  • Extra begeleiding op individueel niveau of groepsniveau
  • Continuïteit
  • Constante kwaliteitsmonitoring

Lessen

Speciaal voor het onderwijs hebben wij lesprogramma’s samengesteld in een doorlopende leerlijn. Dit is een ideale optie voor een periode of een geheel schooljaar waar we leerlingen plezierige en leerzame activiteiten aanbieden.

Workshops

Onze workshops zijn er voor iedereen die net dat beetje extra wil. Tijdens de compacte en bondige workshops van een dag of meerdere dagen, helpen we leerlingen om zichzelf verder te ontwikkelen.

Wil jij ook de dubbele dosis inzetten?

Wil jij ook het beste uit je leerlingen halen? Ze nét even dat extra zetje in de rug geven dat hun zelfvertrouwen stimuleert en ze laat groeien? We helpen je daar graag bij! Neem gewoon vrijblijvend contact met ons op. Dan beantwoorden we al je vragen en bespreken we de mogelijkheden.

Direct aanvragen

Wij staan klaar!

Bel ons en vraag naar Romola Koeber als je vragen hebt.

Direct aanvragen

Wil jij je leerlingen deze les aanbieden? Vul het formulier in en klik op versturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken. Tot gauw!

Interesse in
Toestemming
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op: we helpen je graag verder!

Toestemming(Verplicht)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.