Health

EHBO

Wat zou u doen als er iemand op straat ligt en hulp nodig heeft? Weet u hoe u moet handelen? De juiste kennis van Eerste Hulp Bij Ongelukken kan het verschil maken tussen leven of dood. Niet alleen bij ernstige ongevallen, ook bij kleine ongelukken is deze kennis erg handig.

Tijdens onze EHBO-lessen leren we deelnemers hoe het menselijk lichaam in elkaar steekt. Op interessante wijze combineren we theorie met praktijk. Van pleisters plakken tot reanimatie: alles komt aan bod. Aan het eind van onze lessen weten deelnemers wat ze wel en wat ze juist niet moeten doen bij een ongeluk.

Doel lesaanbod

  • Herkennen van verschillende wonden en deze behandelen;
  • Leren het slachtoffer in veiligheid te brengen;
  • Adequate eerste hulp verlenen bij ongevallen.

Geschikt voor:

Primair Onderwijs | Voortgezet Onderwijs | MBO | Instellingen

Lessen

Speciaal voor het onderwijs hebben wij lesprogramma’s samengesteld in een doorlopende leerlijn. Dit is een ideale optie voor een periode of een geheel schooljaar waar we leerlingen plezierige en leerzame activiteiten aanbieden.

Direct aanvragen

Clinics & workshops

Onze clinics zijn er voor iedereen die net een beetje extra wil. Tijdens korte en bondige workshops van een dag of meerdere dagen, helpen we leerlingen en professionals die zichzelf willen ontwikkelen.

Direct aanvragen

Direct aanvragen

Vraag nu direct volledig vrijblijvend een les, clinic of training aan. We nemen contact met je op om er een exacte invulling aan te geven. Alles is maatwerk: zo weet je zeker dat het past bij jouw organisatie.

1. Contactgegevens
2. Informatie
Interesse in: