Persoonlijke ontwikkeling

Huiswerkbegeleiding

Soms heeft een leerling nog een duwtje in de rug nodig. Net dat beetje extra om precies te begrijpen waar de stof over gaat. Onze gedreven vakprofessionals geven klassikaal huiswerkbegeleiding bij u op locatie. We helpen leerlingen met vakken, talen of disciplines. Bovendien begeleiden we hen met het inplannen van huiswerk en leren we hoe ze moeten leren.

Elke school en instelling is anders en dat vraagt om een persoonlijke benadering tijdens huiswerkbegeleiding. Daarom maken we in overleg met u een plan op maat dat past bij uw wensen. Wij hanteren een persoonlijke begeleiding en maken een plan opmaat wat past bij de leerling.

De vakleerkracht inzetten voor intensivering tijdens huiswerkbegeleiding

Met een overdracht, kunnen de vakleerkrachten leerlingen helpen om het geleerde  van een specifieke les toe te passen en te oefenen.  Zo helpen de vakleerkrachten de werkdruk te verlagen en neemt de intensiviteit van de lessen toe.

De vakleerkracht voor maatwerk tijdens huiswerkbegeleiding

Merkt u dat uw wensen en behoeften in deze coronatijd anders zijn, bijvoorbeeld omdat sommige kinderen bij bepaalde vakken leerachterstanden hebben opgelopen? Dan passen de vakleerkrachten hun aanbod aan, zodat ze u zo goed mogelijk ondersteunen.

Wij helpen leerlingen met het plannen van huiswerk en geven ze extra uitleg van de lesstof. Dit vergroot het zelfvertrouwen van de leerlingen .

Wilt u meer informatie over onze huiswerkbegeleiding? Neem dan contact met ons op.

Doel lesaanbod: 

  • Leren zelfstandig te werken; 
  • Verbeteren huiswerkplanning; 
  • Extra hulp bieden voor diegene die het nodig hebben.   

 

Geschikt voor:

Primair Onderwijs | Voortgezet Onderwijs | MBO | Instellingen

Lessen

Speciaal voor het onderwijs hebben wij lesprogramma’s samengesteld in een doorlopende leerlijn. Dit is een ideale optie voor een periode of een geheel schooljaar waar we leerlingen plezierige en leerzame activiteiten aanbieden.

Direct aanvragen

Training

Voor vakprofessionals en ouders bieden we uitdagende trainingen op verschillende vlakken. Tijdens deze trainingen werken we aan ambitieuze doelen voor zelfontplooiing. Dat verschilt van teambuilding tot personeelstrainingen.

Direct aanvragen

Direct aanvragen

Vraag nu direct volledig vrijblijvend een les, clinic of training aan. We nemen contact met je op om er een exacte invulling aan te geven. Alles is maatwerk: zo weet je zeker dat het past bij jouw organisatie.

1. Contactgegevens
2. Informatie
Interesse in: