Huiswerkbegeleiding

  • Primair Onderwijs
  • Voortgezet Onderwijs
  • MBO
  • Instellingen

Soms heeft een leerling nog een duwtje in de rug nodig. Net dat beetje extra om precies te begrijpen waar de stof over gaat. Onze gedreven vakprofessionals geven klassikaal huiswerkbegeleiding bij u op locatie. We helpen leerlingen met vakken, talen of disciplines. Bovendien begeleiden we hen met het inplannen van huiswerk en leren we hoe ze moeten leren.

Elke school en instelling is anders en dat vraagt om een persoonlijke benadering tijdens huiswerkbegeleiding. Daarom maken we in overleg met u een plan op maat dat past bij uw wensen. Wij hanteren een persoonlijke begeleiding en maken een plan opmaat wat past bij de leerling.

De vakleerkracht inzetten voor intensivering tijdens huiswerkbegeleiding

Met een overdracht, kunnen de vakleerkrachten leerlingen helpen om het geleerde  van een specifieke les toe te passen en te oefenen.  Zo helpen de vakleerkrachten de werkdruk te verlagen en neemt de intensiviteit van de lessen toe.

De vakleerkracht voor maatwerk tijdens huiswerkbegeleiding

Merkt u dat uw wensen en behoeften in deze coronatijd anders zijn, bijvoorbeeld omdat sommige kinderen bij bepaalde vakken leerachterstanden hebben opgelopen? Dan passen de vakleerkrachten hun aanbod aan, zodat ze u zo goed mogelijk ondersteunen.

Wij helpen leerlingen met het plannen van huiswerk en geven ze extra uitleg van de lesstof. Dit vergroot het zelfvertrouwen van de leerlingen .

Wilt u meer informatie over onze huiswerkbegeleiding? Neem dan contact met ons op.

Doel lesaanbod: 

  • Leren zelfstandig te werken; 
  • Verbeteren huiswerkplanning; 
  • Extra hulp bieden voor diegene die het nodig hebben.   

 

Lessen

Speciaal voor het onderwijs hebben wij lesprogramma’s samengesteld in een doorlopende leerlijn. Dit is een ideale optie voor een periode of een geheel schooljaar waar we leerlingen plezierige en leerzame activiteiten aanbieden.

Workshops

Onze workshops zijn er voor iedereen die net dat beetje extra wil. Tijdens de compacte en bondige workshops van een dag of meerdere dagen, helpen we leerlingen om zichzelf verder te ontwikkelen.

Direct aanvragen

Wil jij je leerlingen deze les aanbieden? Vul het formulier in en klik op versturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken. Tot gauw!

Interesse in
Toestemming
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op: we helpen je graag verder!

Toestemming(Verplicht)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.