Health

Natuur

Staan we tegenwoordig nog wel voldoende stil bij wat er om ons heen gebeurd? Tijdens onze lessen Natuur leren we deelnemers om de omgeving beter waar te nemen. Dit doen wij niet alleen klassikaal. Buiten is er namelijk zoveel meer waar te nemen en te beleven.

Leer meer over de verschillende jaargetijden, hoe zaadjes geplant kunnen worden en hoe planten verzorgd moeten worden. Deelnemers houden zelfstandig een logboek bij over waarnemingen en ontdekkingen in de eigen buurt.

Doel lesaanbod:

  • Dieren en planten in de omgeving leren kennen en onderscheiden;
  • De eigen omgeving ontdekken;
  • Relaties leggen tussen de werking, de vorm en het materiaalgebruik bij producten.

Geschikt voor:

Primair Onderwijs | Voortgezet Onderwijs

Lessen

Speciaal voor het onderwijs hebben wij lesprogramma’s samengesteld in een doorlopende leerlijn. Dit is een ideale optie voor een periode of een geheel schooljaar waar we leerlingen plezierige en leerzame activiteiten aanbieden.

Direct aanvragen

Clinics & workshops

Onze clinics zijn er voor iedereen die net een beetje extra wil. Tijdens korte en bondige workshops van een dag of meerdere dagen, helpen we leerlingen en professionals die zichzelf willen ontwikkelen.

Direct aanvragen

Direct aanvragen

Vraag nu direct volledig vrijblijvend een les, clinic of training aan. We nemen contact met je op om er een exacte invulling aan te geven. Alles is maatwerk: zo weet je zeker dat het past bij jouw organisatie.

1. Contactgegevens
2. Informatie
Interesse in: