Natuur

  • Primair Onderwijs
  • Voortgezet Onderwijs

Staan we tegenwoordig nog wel voldoende stil bij wat er om ons heen gebeurd? Tijdens onze lessen Natuur leren we deelnemers om de omgeving beter waar te nemen. Dit doen wij niet alleen klassikaal. Buiten is er namelijk zoveel meer waar te nemen en te beleven.

Leer meer over de verschillende jaargetijden, hoe zaadjes geplant kunnen worden en hoe planten verzorgd moeten worden. Deelnemers houden zelfstandig een logboek bij over waarnemingen en ontdekkingen in de eigen buurt.

Doel lesaanbod:

  • Dieren en planten in de omgeving leren kennen en onderscheiden;
  • De eigen omgeving ontdekken;
  • Relaties leggen tussen de werking, de vorm en het materiaalgebruik bij producten.

Lessen

Speciaal voor het onderwijs hebben wij lesprogramma’s samengesteld in een doorlopende leerlijn. Dit is een ideale optie voor een periode of een geheel schooljaar waar we leerlingen plezierige en leerzame activiteiten aanbieden.

Workshops

Onze workshops zijn er voor iedereen die net dat beetje extra wil. Tijdens de compacte en bondige workshops van een dag of meerdere dagen, helpen we leerlingen om zichzelf verder te ontwikkelen.

Direct aanvragen

Wil jij je leerlingen deze les aanbieden? Vul het formulier in en klik op versturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken. Tot gauw!

Interesse in
Toestemming
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op: we helpen je graag verder!

Toestemming(Verplicht)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.