Specials

Op maat

Bij Dynamic Activities staan we bekend om onze flexibele aanpak. Elke school en instelling is anders en daarom helpen we u graag met een plan of les op maat. Door goed te luisteren naar uw wensen en knelpunten, ontwikkelen we een plan dat naadloos aansluit op uw organisatie.

Wilt u bijvoorbeeld een samengesteld lessenpakket of staat een les, training of clinic niet in ons aanbod? De kans is groot dat we het u toch kunnen aanbieden. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden, neem dan contact op!

Geschikt voor:

Primair Onderwijs | Voortgezet Onderwijs | MBO | Instellingen

Lessen

Speciaal voor het onderwijs hebben wij lesprogramma’s samengesteld in een doorlopende leerlijn. Dit is een ideale optie voor een periode of een geheel schooljaar waar we leerlingen plezierige en leerzame activiteiten aanbieden.

Direct aanvragen

Clinics & workshops

Onze clinics zijn er voor iedereen die net een beetje extra wil. Tijdens korte en bondige workshops van een dag of meerdere dagen, helpen we leerlingen en professionals die zichzelf willen ontwikkelen.

Direct aanvragen

Training

Voor vakprofessionals en ouders bieden we uitdagende trainingen op verschillende vlakken. Tijdens deze trainingen werken we aan ambitieuze doelen voor zelfontplooiing. Dat verschilt van teambuilding tot personeelstrainingen.

Direct aanvragen

Direct aanvragen

Vraag nu direct volledig vrijblijvend een les, clinic of training aan. We nemen contact met je op om er een exacte invulling aan te geven. Alles is maatwerk: zo weet je zeker dat het past bij jouw organisatie.

1. Contactgegevens
2. Informatie
Interesse in: