Op maat

  • Primair Onderwijs
  • Voortgezet Onderwijs
  • MBO
  • Instellingen

Bij Dynamic Activities staan we bekend om onze flexibele aanpak. Elke school en instelling is anders en daarom helpen we u graag met een plan of les op maat. Door goed te luisteren naar uw wensen en knelpunten, ontwikkelen we een plan dat naadloos aansluit op uw organisatie.

Wilt u bijvoorbeeld een samengesteld lessenpakket of staat een les, training of clinic niet in ons aanbod? De kans is groot dat we het u toch kunnen aanbieden. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden, neem dan contact op!

Lessen

Speciaal voor het onderwijs hebben wij lesprogramma’s samengesteld in een doorlopende leerlijn. Dit is een ideale optie voor een periode of een geheel schooljaar waar we leerlingen plezierige en leerzame activiteiten aanbieden.

Workshops

Onze workshops zijn er voor iedereen die net dat beetje extra wil. Tijdens de compacte en bondige workshops van een dag of meerdere dagen, helpen we leerlingen om zichzelf verder te ontwikkelen.

Direct aanvragen

Wil jij je leerlingen deze les aanbieden? Vul het formulier in en klik op versturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken. Tot gauw!

Interesse in
Toestemming
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op: we helpen je graag verder!

Toestemming(Verplicht)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.