Schoolreisje op school

Tóch een schoolreisje! Denk je eens in hoe blij je leerlingen daarvan worden! Na alle onrust van het afgelopen jaar staat er e-i-n-d-e-l-i-j-k weer iets ongebruikelijks en leuks op het programma! Een last-minute schoolreisje op school. Bedenk een thema, kies uit een overdaad aan workshops en wij maken er een spetterend geheel van. Een schoolreisje om nooit te vergeten! Je regelt het heel gemakkelijk.

Lekker zorgeloos genieten

Je leerlingen hebben door corona flink wat voor hun kiezen gekregen. Niet of halve dagen naar school, noodgedwongen veel thuiszitten, afstand houden, geen verjaardagsfeestjes, uitjes of activiteiten… Het is tijd dat ze weer ’s lekker zorgeloos kunnen genieten. Gewoon, tijdens een schoolreisje op school! Want daar is meer mogelijk dan je denkt!

Regel een schoolreisje op school in drie stappen

  1. Bedenk een thema

Om echt een geheel te maken van je schoolreisje, is het leuk om er een thema aan te hangen. Caribean party, vakantie vibe, lente, let’s dance, reis naar de toekomst, cre-actief… Alles is mogelijk en als je wil, denken we graag met je mee. We verwerken het thema in de uitwerking van alle workshops die je leerlingen tijdens het schoolreisje volgen. Als je wil kleden we je school helemaal aan in de juiste sfeer. En een eventuele DJ maakt het écht af.

  1. Kies je workshops

Vloggen, dansen, schilderen, programmeren, sporten, zingen, spelen in een brassband… Je hebt de keuze uit eindeloos veel workshops. Met VR-brillen kun je je leerlingen zelf meenemen op een virtuele reis! Kijk maar ’s uit welke workshops je allemaal kunt kiezen! En dan nóg is er alle ruimte om ook invulling te geven aan jouw specifieke wensen. Dus: heb jij ideeën voor workshops, maar staan die niet op de site? Laat het ons dan vooral weten! Dan gaan we samen om de tafel zitten en geven we jouw wensen handen en voeten. Wil je dat we met je meedenken over een uitgebalanceerde invulling van jouw schoolreisje? Ook dan staan we natuurlijk voor je klaar! Zo weet je zeker dat jouw leerlingen straks helemaal in hun element zijn.

  1. Relax en geniet!

Zodra we weten wat jouw wensen zijn, kun jij lekker ontspannen achterover leunen. We nemen je namelijk al het werk uit handen en regelen alles. Ook de dag zelf is het lekker relaxed! Onze professionele vakleerkrachten nemen jouw leerlingen mee tijdens een vrolijke en verrassende ontdekkingstocht langs de diverse gekozen workshops. Dat levert geheid een ouderwets schoolreisje-gevoel op, vol stuiterende leerlingen, opwinding en zorgeloze pret. Die gaan aan het eind van de dag moe en met een brede lach op hun gezicht weer naar huis!

Ik wil nu een schoolreisje op school regelen!

Volledig coronaproof

Om jouw veiligheid en die van je leerlingen en collega’s te waarborgen, organiseren we het schoolreisje op school coronaproof. Dat houdt het volgende in:

  1. Workshopleiders hanteren 1,5 meter afstand;
  2. Mocht het nodig/gewenst zijn, dragen de workshopleiders een mondkapje;
  3. Hebben workshopleiders verkoudheidsklachten of zijn zij op vakantie geweest naar een oranje gebied? Dan blijven zij tien dagen thuis;
  4. Je hebt altijd de beschikking over een gezonde workshopleider: onze grote pool vervangers garandeert dat. De lessen gaan dus altijd door;
  5. Als het kan (qua workshop, weer en locatie), vinden de workshops buiten plaats.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om je schoolreisje op school te organiseren? Of over de kosten? Neem dan contact met ons op: we helpen je graag verder. En weet je zeker dat je een schoolreisje wil, dan gaan we natuurlijk meteen voor je aan de slag! Zo bezorg jij je leerlingen een supergave dag!

Direct aanvragen

Wil jij je leerlingen deze les aanbieden? Vul het formulier in en klik op versturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken. Tot gauw!

Interesse in
Toestemming
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op: we helpen je graag verder!

Toestemming(Verplicht)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.