Nieuws

Dag tegen pesten – download het lesplan

17 april 2023

19 april is het weer zover: de Landelijke Dag tegen Pesten. Het blijft zo’n belangrijk onderwerp om bij stil te staan! Je kent ongetwijfeld al veel verhalen van mensen die in het verleden zijn gepest. Ze zijn vaak voor hun leven getekend. Laten we alles in het werk stellen om dat te voorkomen!

Lesplan Dag tegen pesten

Met behulp van het lesplan ‘Opkomen voor jezelf’ kan je samen met je leerlingen aan de slag tijdens de Dag tegen pesten. Of op elke willekeurig ander moment natuurlijk. De les maakt ze ervan bewust waar hun grenzen liggen en hoe ze op een goede manier voor zichzelf opkomen. Veel succes!

Download het lesplan

Over Dynamic Activities

Leerlingen verder helpen: daar zetten we ons bij Dynamic Activities elke dag keihard voor in. Samen met de scholen! We laten kinderen kennismaken met hun onontdekte talenten. Dagen ze uit hun doelen te behalen en uit te blinken. Steeds meer scholen weten ons te vinden voor de leertijduitbreiding, een vakantieschool of CKV-dag. Ze zijn enthousiast over de diversiteit en kwaliteit van onze (vak)leerkrachten en onderwijsprogramma´s. Dat zorgt ervoor dat de organisatie jaarlijks verder groeit en meer (vak)leerkrachten aanneemt. We zijn dankbaar dat we samen het verschil kunnen maken!