Blog

Dynamic Activities 10 jaar

10 oktober 2018

Alweer 10 jaar geleden zijn we vol enthousiasme met Dynamic Activities begonnen met als drive leerlingen betere ontwikkelingskansen te geven en onze bijdrage aan het onderwijs te leveren. Onze ideeën hierover zijn onmiddellijk warm onthaalt door de scholen. Dit heeft ons de energie gegeven om ons bedrijf steeds verder uit te bouwen en resulteerde in een aanbod met diverse projecten en lessen waar we alleen al in het eerste jaar 100.000 leerlingen bereikt hebben.

Wat was dat overweldigend en wat een vliegende start. 10 jaar later kijken we met trots terug op alle lessen en projecten die we verzorgd hebben. Van vakken als Nederlands, Engels en rekenen tot expressieve, culturele en sportieve lessen. ICT vaardigheden en sociale vaardigheden en projecten als Maatschappelijk ondernemen en Bizkids. We hebben met leerlingen getraind voor verschillende Finals plekken in Ahoy en met trots meerdere keren de eerste plaats gewonnen, maar we hebben met 600 leerlingen sieraden gemaakt voor de kerstpakketten van de Voedselbank van Rotterdam. Van verschillende zomerscholen, tot Bootcamps, inspiratiedagen en leerlingraden. We hebben het allemaal gedaan. Allemaal met als doel de perspectieven te verbreden van onze leerlingen en talenten te erkennen en ontwikkelen.

Met veel dankbaarheid kijken wij terug op deze eerste 10 jaar van de organisatie. Wij zijn heel dankbaar voor alle samenwerkingen, opdrachtgevers en opdrachtnemers waar we dit mee hebben kunnen realiseren.  We hebben ons met elkaar ingezet voor deze bijzonder mooie doelgroep door elke dag de liefde en passie die we delen in ons werk te stoppen.

Zonder ons team op kantoor en alle (vak)leerkrachten die dagelijks op de vele scholen onze missie uitdragen, hadden we het allemaal niet kunnen doen. Bedankt voor jullie inzet, energie en passie. Wij zijn erg blij met en trots op jullie!

Met net zoveel passie en plezier kijken we uit naar de komende 10 jaar. Er liggen nog heel veel ideeën om te ontwikkelen binnen het toekomstgerichte onderwijs. Met de drive om minstens net zo veel mooie en impactvolle projecten en activiteiten te mogen vormgegeven zeggen wij “Op naar de volgende 10 jaar!”

Hartelijke groet,

Monique Keeldar en Brankica Todorovic