Nieuws

IJsselMODE daverend succes!

20 oktober 2010

IJsselMODE was in één woord een feestje! In Trefpunt de Dijk waren massaal kinderen en ouders uit de wijk bijeengekomen om deel te nemen aan dit mode evenement.

Naast de mogelijkheid van het volgen van diverse workshops als dans, catwalk, beatbox en DJ, waren er de hele dag leuke optredens en was er van alles te doen. Zo konden de kinderen in IJsselmonde hun haar laten stylen, zich op laten maken en schmincken. Ook was er een fotograaf aanwezig waar een fotoreportage gemaakt kon worden. Deze foto’s zijn hieronder te vinden.

De dag was gevuld met spetterende optredens van diverse dansers, entertainers en modellen. Natuurlijk hebben de deelnemers ook de gelegenheid gekregen om te presenteren wat zij geleerd hadden tijdens de workshops. De toeschouwers waren enthousiast en naar eigen zeggen blij verrast over de prestaties van de kinderen binnen de relatief korte oefentijd die ze hebben gekregen.

Al met al kunnen we concluderen dat de kinderen, de ouders, deelnemers, bezoekers en toeschouwers er samen met het enthousiaste team van Dynamic Activities een waar feest van hebben gemaakt tijdens deze herfstvakantie.