Blog
Uitgelicht aanbod

Knallende afsluiting schooljaar!

Wat is er nou leuker dan een knallende afsluiting van je schooljaar met een heerlijk feest? Of je nu kiest voor een klein- of grootschalig evenement: wij zorgen dat al jouw leerlingen, van de allerkleinsten tot en met de kinderen van groep 8, de dag van hun leven hebben! En dat jij daar zonder omkijken zorgeloos van geniet!

Afsluiting schooljaar: van spelletjes tot compleet evenement

De zomervakantie komt alweer in zicht. Tijd dus om na te gaan denken hoe jij dit schooljaar wil afsluiten. Het einde van zo’n jaar is en blijft tenslotte een feestelijk moment, waar je graag samen met je leerlingen aandacht aan wil besteden. Je kunt daarmee alle kanten op. Van allerlei eenvoudige en vrolijke oudhollandse spelletjes op het schoolplein tot een compleet evenement, waarbij jouw school binnen en buiten in een groot evenemententerrein verandert. En alles wat er tussenin ligt is natuurlijk ook mogelijk.

Voor iedereen wat wils

Bij de organisatie van zo’n eindfeest is het vooral belangrijk dat ál je leerlingen aan hun trekken komen. Dat betekent dus dat er activiteiten moeten zijn voor de allerkleinsten en voor de kinderen die na de zomer naar de middelbare school vertrekken. Het moet dus sowieso een lekker gevarieerd programma worden. Daarbij kun je kiezen uit allerlei spelletjes, workshops en sporten, binnen of buiten. Of binnen en buiten: nóg leuker! Knutselen, muziek maken, theater, koken: je kan het zo gek niet bedenken. Of buiten stuiteren op een springkussen of over de stormbaan. Pannavoetballen of sumoworstelen met zo’n gek pak aan. Dat kun je ook nog aanvullen met bijvoorbeeld schminken, een robot-artiest, dj, danser of clown. Alles is mogelijk!

Compleet ontzorgd

Misschien heb je zelf al de nodige leuke ideeën voor de afsluiting van je schooljaar. Of heb je een thema bedacht voor de dag. Wat je wensen ook zijn, we gaan samen om tafel zitten en maken het vervolgens waar. Daarbij denken we natuurlijk ook graag met je mee. Hoe dan ook: jij hebt echt geen omkijken naar deze dag. Als je wil, verzorgen we een compleet all-in pakket, inclusief eten en drinken, muziek en de aankleding van je gebouw en schoolplein. Zo zorg je voor een gegarandeerd feestgevoel. Zeker weten dat je leerlingen aan het eind van de dag moe én met een lach op hun gezicht weer naar huis gaan. En jij hebt er geen omkijken naar!

Ook een evenementendag op jouw school?

De afgelopen jaren organiseerden we voor diverse scholen evenementendagen en die waren standaard een groot succes. Voor de leerlingen én voor de leerkrachten. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op: we helpen je graag verder!