Uitgelicht aanbod

Leertijduitbreiding

11 januari 2020

De Verlengde Leertijd is er om leerlingen mogelijkheden te geven zichzelf te ontplooien om hen voor te bereiden op een succesvolle toekomst. De Verlengde Leertijd, of Leertijduitbreiding, is een effectieve manier om onderwijsresultaten te verbeteren en kansen te vergroten. De schooltijden zijn ruimer gemaakt en de leerlingen krijgen meer leertijd aangeboden.

De Verlengde Leertijd in Rotterdam valt onder het programma ‘Gelijke kansen voor elk talent!’ Het is een voortzetting van het onderwijsbeleid ‘Leren loont’. Ook andere grote gemeentes in Nederland zoals Amsterdam, Utrecht en Den Haag met het ‘Leerkansen profiel’ geven op geheel eigen wijze invulling aan de Verlengde Leertijd.

Wat doet Dynamic Activities binnen de Verlengde Leertijd?

Dynamic Activities biedt een breed aanbod van diensten aan voor het realiseren van hogere leeropbrengsten. Wij geloven in gelijke ontwikkelingskansen voor iedereen en zijn daarom als educatieve kennispartner werkzaam voor Brede Scholen en andere onderwijsinstellingen. Met een veelzijdig lesaanbod, professionele vakleerkrachten en uitdagende programma’s is het ons streven om het beste uit de leerlingen te halen.

Wat kunnen wij voor uw school betekenen?

Dynamic Activities biedt hulp bij de invulling van de Leertijduitbreiding. Wij kunnen het gehele traject uit handen nemen. Wij kunnen het volgende voor u betekenen:
– Begeleiding bij het opzetten van de Verlengde Leertijd
– De coördinatie
– Kundige (vak)leerkrachten
– Uitdagende onderwijsprogramma’s

Kwaliteitsgarantie

Voor alles geldt dat wij een kwaliteitsgarantie geven op ons werk. Wij voeren de kwaliteitsbewaking van de lessen zelf uit en blijven met u afstemmen. Dit geeft ons de mogelijkheid om nauwgezet op het kwaliteitsproces te sturen en snel te kunnen schakelen. Wanneer iets niet helemaal naar wens verloopt, wordt daar direct werk van gemaakt. Wij geloven dat de beste onderwijsresultaten geboekt worden wanneer alle partijen en voorwaarden op elkaar afgestemd zijn. Dit blijven we monitoren en scherpstellen zodat uiteindelijk de schooldoelen bereikt worden.

Neem contact op
Kunnen wij u helpen in de Verlengde Leertijd? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 010-8489619 of stuur een e-mail naar info@dynamicactivities.nl. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op.