Nieuws

Regel je schoolreisje op school in drie stappen

17 mei 2021

Tóch een schoolreisje! Denk je eens in hoe blij je leerlingen daarvan worden! Na alle onrust van het afgelopen jaar staat er e-i-n-d-e-l-i-j-k weer iets ongebruikelijks en leuks op het programma! Regel je schoolreisje op school heel eenvoudig. Bedenk een thema, kies uit een overdaad aan workshops, geef je specifieke wensen door en wij maken er een spetterend geheel van. Een schoolreisje om nooit te vergeten!

Regel je schoolreisje op school in 3 eenvoudige stappen

  1. Kies een thema

Caribean party, vakantie vibe, lente, beach party, let’s dance, reis naar de toekomst, cre-actief, kunstkabouters, talentshow …. Verras ons met een creatief thema en wij gaan helemaal los. Als je wil denken we natuurlijk met je mee. Op de dag van het schoolreisje kunnen we je school helemaal in de juiste sfeer aankleden. En een DJ met lekkere muziek maakt het helemaal af.

  1. Kies je workshops

Workshops New Technology

Digitale Muziek

Digital Arts

Stop-Motion

Virtual Reality

App Bouwen

Programmeren en Coderen

ICT

Proefjes

Wetenschap en techniek

Workshops Creativity

Graffiti

Do it like Banksy

Hollandse Meesters

Sneakers Schilderen

Kleding pimpen

Workshops Dans

Breakdance

House Dance

Streetdance

Afrikaanse Dans

Capoeira

Workshops Happiness & Health

Natuur

Outdoor

Sport

Yoga

Mindfulness

EHBO

Voeding

Koken

Workshops Rythm & Music

(Caribische) Brassband

Rappen

Beatbox

Djembé

Zang

Digitale Muziek

DJ

Workshops In the spotlight

Vloggen

Ouderwets Drama

Spoken Word

Fotografie

Overige workshops

Heb je zelf ideeën voor een workshop? Laat het ons dan vooral weten! Dan gaan we die workshop gewoon voor je regelen!

  1. Geef je gegevens en wensen door

Welke groep of groepen gaan er op schoolreisje? Om hoeveel kinderen gaat het? Heb je een voorkeursdatum waarop het schoolreisje moet plaatsvinden? Laat het ons allemaal weten.

Relax en geniet!

Heb jij je keuze gemaakt? Geef die dan aan ons door. We nemen alles door en stemmen het met je af. Word jij blij van het voorstel dat we je hebben gedaan? Dan gaan we voor je aan de slag! We regelen jouw schoolreisje op school van A tot Z. Jij hebt er geen omkijken naar. Tijdens de dag zelf nemen onze professionele vakleerkrachten jouw leerlingen mee op een vrolijke en verrassende ontdekkingstocht langs alle gekozen workshops. Dat levert geheid een ouderwets schoolreisje-gevoel op, vol stuiterende leerlingen, opwinding en zorgeloze pret. Die gaan aan het eind van de dag moe en met een brede lach op hun gezicht weer naar huis!

Wij willen op schoolreisje!

Wil jij lekker met je leerlingen op schoolreisje? Gewoon op je eigen school? Wij zorgen voor een onvergetelijke dag! Geef vrijblijvend je wensen aan ons door, dan bespreken we de mogelijkheden.