Nieuws

Studiedag: hoe word je de beste versie van jezelf?

28 november 2022

Hoe word je de beste versie van jezelf? Daar draaide het om tijdens de studiedag die we 4 november voor onze medewerkers organiseerden. We zoomden in van ‘wij als team’ naar ‘jij als individu’. Ons doel? We wilden dat onze collega’s door te reflecteren en naar binnen te kijken persoonlijk zouden groeien. Daarbij besteedden we ook aandacht aan de onderlinge communicatie en de mogelijkheden om samen, als team, tot de best mogelijke prestaties te komen.

Positiviteit

We hebben sowieso onze waardering naar elkaar uitgesproken: alleen dat is al zo waardevol voor iedereen! Daarnaast hebben we teambuildingspelletjes gespeeld om de communicatie te verbeteren. We zijn bovendien aan de slag gegaan met de Cirkel van Invloed Stephen Covey en de Gouden Cirkel van Simon Sinek. Wat kun je doen om je invloed te laten gelden? Hoe kun je een positieve draai geven aan de dingen die gebeuren en kansen zien, in plaats van belemmeringen?

Waarom?

Ook het waarom kreeg volop aandacht. Waarom doe je wat je doet? Waarom ben je zo de beste versie van jezelf? Waarom leidt jouw aanpak tot succes? Dat zijn mooie vragen om samen bewust over na te denken. Het zijn vragen die ons als team en als individu weer een stapje verder helpen. Die ons bewust maken van elkaar en onszelf. En van wat we nodig hebben om de beste mogelijke versie van onszelf te worden. Het was prachtig om te zien hoe zo’n studiedag waarin collega’s toch heel persoonlijke informatie met elkaar delen, de onderlinge band nóg verder versterkt.

Wil jij onderdeel zijn van dit geweldige team?

We hebben diverse vacatures openstaan: zowel op kantoor als op diverse scholen. Kijk snel of er een baan bij zit waar jij helemaal gelukkig van wordt en reageer!