Nieuws

DA trots op Kelvin in de finale van X-Factor

17 juni 2010

Met trots kunnen wij u mededelen dat Kelvin derde is geworden.

Kelvin hoe voel je je nu?

Ik voel mij nu heel goed, en ben echt een evaring rijker. X-factor was echt een mooi avontuur. Ik heb te gekke mensen leren kennen, zowel het team van X-factor als de kandidaten zelf.

Ben je tevreden met het behaalde resultaat?

Ja, zeker weten, ik heb nooit verwachtingen gehad, dus ik ben nu ook niet teleurgesteld. Ik heb alles van mezelf gegeven wat ik kon geven.

Kan je nog wel gewoon over straat?

Ik heb gewoon gedaan wat ik leuk vond. Nu word ik wel veel aangesproken voor handtekeningen en foto’s maar ik vind dat juist heel erg bijzonder.

Hoe heeft X-factor je leven veranderd?

Mijn toekomst is na X-factor helemaal veranderd, ik heb mezelf veel beter leren kennen in wie ik nu ben en wat ik doe. Ik sta ook nuchter in het leven en kies er ook bewust voor om niet als een arrogante kwal over te komen. Zo had ik een laatst een lunch met de burgemeester en een kunstenaar. Naderhand heb ik van de kunstenaar een beeld gekregen om mij er aan te herinneren om trots te zijn op het succes wat ik heb behaald. De burgemeester gaf mij ook een wijze levensles: Je leeft maar één keer en waarom zou je dan niet alleen maar vriendelijk zijn.

Wat zijn je toekomstplannen?

Ik ga eerst mijn opleiding afronden, tevens ben ik door diverse artiesten uit het binnen- en buitenland benaderd om met ze samen te werken. Daarnaast ben ik van plan om door te gaan met het geven van shows en optredens. Verder laat ik alles over me heen komen.

Blijf je nog werken wel voor Dynamic Activities?

Ik wil absoluut nog workshops blijven geven.

Waarom doet een grote ster als jij dit?

Ik wil mijn passie voor muziek overbrengen op de mensen, ze inspireren, stimuleren, en laten zien dat je alles kunt bereiken door hard te werken.