Iedere organisatie is anders en dat vraagt om maatwerk. Om kwaliteit te waarborgen leveren wij altijd een plan op maat. Zo weten we zeker dat het plan past bij de cultuur, visie, ambities en doelstellingen van uw organisatie. Op deze manier kunnen we u optimaal bedienen en volledig ontzorgen.

Wat uw wensen ook zijn, wij gaan op zoek naar een passend plan. Samen werken we aan het hoogste doel: de beste onderwijsresultaten behalen. Wilt u meer weten over hoe we dit doen? We geven u graag inzicht in onze werkwijze.

Onze Werkwijze

 1. Inventariseren

  Het begint allemaal met een zorgvuldige inventarisatie. Wij luisteren. Wat zijn de wensen? Wat wilt u bereiken? Waar loopt u momenteel tegenaan? Deze informatie is de basis van een plan dat naadloos aansluit op uw organisatie.

 2. Ontzorgen

  Na de inventarisatie gaan we direct voor u aan de slag. We ontwikkelen een plan op maat. U hoeft u niet langer zorgen te maken over zaken als lesprogramma’s en werving en selectie. Ons team van coördinatoren en leerkrachten staat klaar om u vanaf dit punt volledig te ontzorgen. Het plan is concreet, praktisch en effectief; zo kunnen we direct werken aan resultaten.

 3. Uitvoeren

  Is het plan naar wens? Tijd om te starten! Onze coördinatoren overzien het gehele traject vanuit kantoor of intern vanuit uw organisatie. Samen met onze gedreven leerkrachten werken we aan kwalitatief onderwijs en continuïteit (bij o.a. ziekte). We staan niet stil. Tijdens het traject blijven we evalueren om zo het plan waar nodig bij te sturen.

 4. Evalueren

  Samen met u evalueren we het volledige traject. Was het plan volledig naar wens? Voldeed het aan de verwachtingen? We hechten veel waarde aan kwaliteit. Daarom zijn we pas tevreden wanneer uw doelstellingen zijn behaald.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze werkwijze? We vertellen je er graag over.