Onze werkwijze

 1. Inventariseren

  Het begint allemaal met een zorgvuldige inventarisatie. Wij stellen vragen en luisteren. Wat zijn je wensen? Wat wil je bereiken? Waar loop je momenteel tegenaan? Deze informatie vormt de basis van een plan dat naadloos aansluit op je school en je doelen.

 2. Ontzorgen

  Na de inventarisatie gaan we aan de slag. We ontwikkelen een concreet, praktisch en effectief plan: helemaal op maat. Dat maakt het mogelijk direct resultaatgericht te werken. Ons team neemt je al het werk rondom lesprogramma’s, organisatie, werving en selectie uit handen.

 3. Uitvoeren

  Is het plan naar wens? Dan gaan we van start! Onze coördinatoren begeleiden het hele traject vanuit ons kantoor. Of intern: als je dat liever wil. Samen met onze gedreven leerkrachten werken we aan kwalitatief onderwijs en continuïteit. En tijdens het hele traject blijven we monitoren en evalueren, zodat we het plan waar nodig tijdig kunnen bijsturen.

 4. Evalueren

  Natuurlijk evalueren we het volledige traject samen met jou. Verliep de uitvoering van het plan volledig naar wens? Voldeed het aan je verwachtingen? Wat ging goed en wat kon beter? We zijn pas tevreden als jij dat bent én als jouw doelstellingen zijn behaald.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem contact met ons op: we helpen je graag verder.

Toestemming(Verplicht)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.